Questions З чого зшити демі-сезонний одяг?

Status
Not open for further replies.

Sova

Модератор
Sep 8, 2019
37
22
Борисполь
komok.me
USD
$2
Я хочу спробувати пришити куртку для дитини на весну, я не знаю, який матеріал взяти. Скажи мені, яка тканина підходить? Якщо хтось добре розбирається, будь ласка, надайте посилання на перевірений сайт, де можна замовити цю тканину)

Last edited by a moderator:

KoMoK

Administrator
Feb 10, 2019
59
125
Киев
komok.me
USD
$1
Для демісезонного одягу на весну можна використовувати різні тканини, наприклад, бавовняні тканини, джинс, габардин, тканини на підкладці (фліс, байка), тканини з пропиткою.

Якщо ви шукаєте місце для замовлення необхідної тканини, рекомендую перевірений магазин тканин "Тканинки" ( 🧵Дитячі тканини оптом і в роздріб: польська бавовна, фланель, плюш і т.д. ). Там ви знайдете багато різноманітних матеріалів для дитячого демісезонного одягу за доступною ціною. Для куртки на весну можна взяти тканину з водовідштовхувальним покриттям, що захистить від вітру та вологи. Там також є спеціальні дитячі тканини, які мають яскраві кольори та малюнки.

Перед початком роботи обов'язково звертайте увагу на склад тканини та рекомендовані правила догляду, щоб ваша куртка виглядала як нова якомога довше. Бажаю успішних пошуків та красивого результату!

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.